Ψάξου

Friday, January 7, 2011

Ποτέ ξανά σε πάρτυ χώρις γυναικείες υπάρξεις

 Πηγαίνοντας προχθές στο πάρτυ μιας φίλης μου συνειδητοποίησα για μια φορά ακόμη την αναγκαιότητα γυναικείων όντων στις καθημερινές η μη μαζώξεις που στοχεύουν στο κέφι, τον αλκοολισμό, τον ερωτισμό, τη χαρά, το σεξ, τα παιδιά, τα ναρκωτικά, τις ζημιές και άλλα πολλά παρεπόμενα. Οι λόγοι είναι κάμποσοι μα απλοί και συνεπώς εύκολα αναλύσιμοι και κατανοήσιμοι στο κάτωθι κείμενο:

  • αποφυγή καταστροφής του ακινήτου και των κινητών εντός και εκτός αυτού: τα αγοράκια στις νεαρές και μη ηλικίες είναι γεμάτα ηδονές, σπέρμα και ενέργεια στο εσωτερικό τους με αποτέλεσμα όταν δεν βρίσκουν που να επικεντρώσουν την προσοχή τους ή να το ρίχνουν στο ποτό ή να το ρίχνουν στο κηνυγητό ή να το ρίχνουν στο χόρτο ή να αράζουν στις γωνίες περιμένοντας το απόλυτο τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, με διαφορετικούς συνδυασμούς και αυξομειούμενες εντάσεις ενδέχεται να καταστρέψουν κάτι... μα το αγαπημένο βάζο της μαμάς μα τον εγκέφαλό τους, κάτι θα βρούν στο τέλος να χαλάσουν.
  • αποφυγή ενός άνοστου και μίζερου κλίματος: έρευνες έχουν αποδείξει ότι η μαζική συνύπαρξη ανθρώπινων συνόλων σε περιορισμένη έκταση, αυξάνουν τις ερωτογόνες ζώνες του σπιτιού, ανανεώνουν τα ενεργειακά ρεύματα και οδηγούν σε μια ανακύκλωση φρέσκου ερωτισμού αναμεμειγμένου μετα ορμονών  στο περιβάλλον.  Αυτό σημαίνει ότι όταν τα αγοράκια βρίσκονται με κοριτσάκια εφευρίσκουν τρόπους επικοινωνίας (σωματικής, πνευματικής, συμπαντικής κλπ)  και ως δια μαγείας το σπίτι γίνεται ενας χώρος ακαταμάχητης έλξης.
  • γυμναστική και διατήρηση της σιλουέτας: είναι γνωστό πως τις βραδινές ώρες και ιδιαίτερα στις μεσογειακές χώρες γίνεται μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σε συνδυασμό με τους ξηρούς καρπούς και άλλα βρώσιμα, είναι κύρια αιτία σαμπρελίτσας. Όμως η συνύπαρξη κοριτσιών και αγοριών σε κοινό χώρο οδηγεί, όταν η μουσική είναι σωστή και τα αγοράκια δεν είναι φούλ φλώροι, στον χορό. Ο χορός γυμνάζει, φέρνει κοντά τους ανθρώπους (μερικές φορές πολύ κοντά) και φυσικά προσφέρει από κάθε άποψη θέαμα. Συνεπώς εαν δεν θέλουμε να δούμε επίδοξους μπαλαρίνους οφείλουμε να καλούμε κορίτσια στα πάρτυ. Φυσικά περνούν απ το μυαλό μου και άλλοι τρόποι γυμναστικής που δεν βρίσκω σκόπιμο να αναλύσω στο παρόν επιστημονικό άρθρο.
  • θέαμα: μουσική, χορός, φώτα και πάμε! Δεν μπορεί να μην έχετε πετύχει γελοίους τύπους να χορεύουν κρατώντας σας συντροφιά όλο το βράδυ και γεμίζοντας το σπίτι με ενα κλίμα διάχυτης ευδιαθεσίας. Δεν μπορεί επίσης να μην έχετε δει ευφάνταστες πτώσεις κοριτσιών που ξέχασαν να συμβιβαστούν με το ύψος τους όπως ξέχασαν να συμβιβαστούν και με την ισορροπία τους. Τα χαστούκια φυσικά εντάσσονται σε αυτη την κατηγορία αν και τα τελευταία χρόνια έχουν σπανίσει γιατί μαζί με τη πτώση του τοίχους του Βερολίνου έπεσε δια μέσου της επικράτησης των επιταγών του καπιταλισμου ( βλ."πούτσα, κόκα, λαμποργκίνι") και η γυναικεία αξία στο χρηματιστήριο αξιών με μια παράλληλη άνοδο του πέους, αν και και αυτό μένει μόνο του τα τελευταία έτη λόγω του κλίματος λιτότητας του νεοφιλελευθερισμου.
  • πρόληψη του καρκίνου του μαστού: φίλτατη αναγνώστρια η νοούσα νοείτω.
  • άνοδος της ευφυίας και της φαντασίας: ένα πάρτυ είναι μια καλή αφορμή για να ξεφύγει κανείς από την αδράνεια και την κενότητα-απλότητα της καθημερινής ζωης. Εξηγούμαι. Ένα πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του επιτάσσει πρίν το χούφτωμα, την ύπαρξη ικανοποιητικού φλέρτ. Οι επίδοξοι φλερτάκηδες οφείλουν να επιστρατέψουν την όποια υπάρχουσα φαιά ουσία με απώτερο σκοπό την σωματική και μη γοήτευση των αιθέριων και μη εν τω οίκω υπάρξεων. Όσο για την φαντασία οφεόλω να πώ οτι με υπερβαίνει και για το πρίν και για το μετά του φλερτ.
  • χαμόγελα και γεμάτες γωνίες: δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω επ'αυτού καθότι ενα πάρτυ με κορίτσια είναι πάντα ενα γεμάτο πάρτυ και τις περισσότερες φορές παρά τα ενδιάμεσα κλάματα, κλείνει χαμογελαστά.
 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν θεωρώ τις γυναίκες απαραίτητες στην συμπαντική πραγματικότητα όχι επειδή είναι γυναίκες αλλά γιατί τίποτα δεν είναι αναγκαίο εκεί ούτε καν  η υπόστασή του πλανήτη μας πολλώ δε μάλλον ημών όλων. Ομώς πάντα θα αποτελούν μια ευχάριστη νότα, μια έμπνευση, τμήμα της ίδιας μας της ζωής...

 υ.γ: Νεφέλη αφιερωμένο σε σένα και στο δόγμα σου που δεν θα περάσει!

5 comments:

Anonymous said...

den borouse na analithei kalitera. to keimeno tha nai sigoura sta top tis epomenis season

Anonymous said...

re louli eixe koritsia.
kai den sou pa na min fereis kamia sou pa na mn fereis olokliro loxo

Anonymous said...

apeiro like.

to poutanaki sou

Anonymous said...

polu dunatos

Anonymous said...

OI GUNAIKES EINAI OLES POYTANES