Ψάξου

Wednesday, January 12, 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ: part 3

11) σχετικά με τον άγγλο φοιτητή με ειδικές ανάγκες που χτυπήθηκε από την αστυνομία:


12)"Θάνατος 6χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας.Το παιδί χτυπήθηκε από τη μηχανή έξω από τον καταυλισμό των Ρομά, στην οδό Κύπρου. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να το επαναφέρουν στη ζωή."


13) (συνεχίζω από το προηγούμενο αντίστοιχο post).
 Ορίστε το site που συνέταξε η ΝASA για να απάντησει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και κυρίως στο "2012".   http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html


14)"Τη δημιουργία ενός φράχτη στα χερσαία σύνορα για την αποτροπή της παράνομης εισόδου μεταναστών σχεδιάζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Όσον αφορά στον Έβρο, όπως δήλωσε ανώτατο στέλεχος της Κατεχάκη στην «Καθημερινή», εκτός από φράκτης μήκους 12,5 χιλιομέτρων, προωθείται ήδη από το υπουργείο η προμήθεια θερμικών καμερών, οχημάτων που θα περιπολούν στη μεθοριακή γραμμή, αλλά και ειδικών συσκευών (με τεχνολογία παρόμοια με αυτή των μαγνητικών θυρών) που θα εντοπίζουν όσα οχήματα έχουν διπλά τοιχώματα για την παράνομη μεταφορά μεταναστών."


15)"Μετά την αναγγελία κατασκευής φράχτη στην περιοχή του Έβρου για την αποτροπή της παράνομης εισόδου μεταναστών, η κυβέρνηση φέρεται να σχεδιάζει να φέρει δύο πλοία από την Ολλανδία, τα οποία θα λειτουργήσουν ως πλωτά κέντρα κράτησης μεταναστών, σύμφωνα με το «Βήμα». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα δύο πλοία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι του Ρότερνταμ και έχουν χωρητικότητα μεγαλύτερη των 1.000 ατόμων."


16)Οι παοκτζίδες λένε όχι στα διόδια! "ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ: Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλο συνιστούμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Βόλο με τα αυτοκίνητα τους να ΜΗΝ πληρώσουν στα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρίες εκμετάλλευσης. Δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βόλος και Βόλος - Θεσσαλονίκη πληρώνουμε ΜΟΝΟ στα διόδια των Μαλγάρων. Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα. Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε τα διόδια.''


kai sxetiko gurw me ti bala (αλλα άσχετο με τον ΠΑΟΚ)






17)Το παραθαλάσσιο ιταλικό χωριουδάκι Ριάτσε είχε φτάσει στα πρόθυρα της ερήμωσης πριν μερικά χρόνια, με τους κατοίκους του να το εγκαταλείπουν σταδιακά. Η κατάσταση άλλαξε με πρωτοβουλία του δημάρχου να επιτρέψει σε περισσότερους από 200 μετανάστες από Σομαλία, Ιράκ και Αλβανία να ζήσουν και να εργαστούν εκεί. Σήμερα το χωριό σφύζει από ζωή και παρουσιάζει ανάπτυξη.


18)"Μάθημα επιλογής θα είναι τα Θρησκευτικά και για τις 3 τάξεις του Λυκείου"


19)"Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο των Γιαννιτσών σε 40 καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης. Οι καθηγητές κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της νόθευσης εγγράφων καθώς σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου το σχολικό έτος 2007/08 δέχτηκαν εκπρόθεσμα δικαιολογητικά απουσιών τριών μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, διορθώνοντας, ταυτόχρονα, τις βαθμολογίες του δευτέρου 4μήνου των συγκεκριμένων μαθητών της 2ας Λυκείου, με σκοπό να τους προάγουν στην επόμενη τάξη." (αυτό δεν συμβαίνει παντού??)





3 comments:

Anonymous said...

tha se kunhgaei i thesaloniki olh me auto pou ekanes!

ti sxesh exei o kofidis me ton paok, kai poso mallon na phgenei kai se agwna tou ektos edras :p tha MAS FANE REEE

κaπ said...

allo to na allo to allo.alla odws prepei na to grapsw. ta vala mazi giati kai ta 2 einai gurw apo to podosfairo.

Anonymous said...

are kapopoule me to tvxs s:P