Ψάξου

Friday, March 16, 2012

TomΣawyerCollective goes Yoga

"The goal of yoga, or of the person practicing yoga, is the attainment of a state of perfect spiritual insight and tranquility while meditating on the Hindu concept of divinity or Brahma"


Την Κυριακή 18 Μαρτίου, η μεγάλη Yogi Isabel-Katsi-योग θα μας μεταφέρει σε ενεργειακά πεδία που είχαν παραμείνει ανέγγιχτα έως τώρα. Spiritual καταστάσεις, ινδική φιλοσοφία και αναζητήσεις του βαθύτερου εγώ μας θα λάβουν χώρα υπό τις οδηγίες της σοφής Δασκάλας. Το γενικό ραντεβού είναι στις 12 στην Αναστάσεως στο ύψος της Χατζηκωσταντή (στη βρύση) για να ανέβουμε όλοι μαζί προς την Μονή Καισαριανής. Η ιδέα είναι μετά τη yoga να συνεχίσουμε με πικ-νικ και κουβέντα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο blog ή απλά κάντε την έκπληξη και ελάτε επιτόπου στο ραντεβού. Φέρνουμε μαζί μας την φορμίτσα και τα sexy κολάν μας, υπόστρωμα για την yoga και ό,τι χρειάζεται για το πικ-νικ (όχι μόνο φαγητά! ας βάλουμε την φαντασία μας για το κάτι ακόμα.)


Y.Γ: Σε περίπτωση που η Yogi δεν καταφέρει να έρθει ή για οποιονδήποτε λόγο δεν τελεσφορήσει το εγχείρημα, προτείνω ως plan b να το γυρίσουμε σε ελληνικό τσιμπούσι με κρασιά και χοιρομέρια.

1 comment:

Anonymous said...

εχω στειλει συνεφο με κακα vibes κατευθειαν απο το uk.παρτε και snowboard μαζι