Ψάξου

Saturday, March 13, 2010

Πάντα υπάρχει ένας 2ος λόγος

Πάντα υπάρχει ένας δεύτερος λόγος σε ό,τι κάνουμε και αυτός είναι και ο πραγματικός. Είναι ο λόγος που μας ωθεί στο να κάνουμε κάτι τελικά, αλλά δεν τον πολυλέμε κιόλας κυρίως για θέμα στρατηγικής. Για τον πολύ κόσμο έχουμε το 1ο λόγο. Και εξηγώ αμέσως αμέσως:

Θές να πας κάπου το βράδυ σε ένα μαγαζί ας πούμε. Θές να πας όμως με τη παρέα σου γιατί ξέρεις ότι εκεί θα είναι και η κοπέλα που σου αρέσει και θα ΄θελες "συμπτωματικά" τελείως ("ΩΧ!! wTF!! καΙ Εσυ εΔΩ????") να την πετύχεις. Κρίσημο σημείο: Αυτό δεν θέλεις να το ξέρουν οι φίλοι σου. {οι λόγοι διάφοροι}. Στήνεις λοιπόν στη παρέα σου ένα φοβερό story για το πόσο γαμάτα θα 'ναι εκεί πέρα, που θα γίνεται χαμός και θα παίζουν se gigadiaia videowall porno ap ta 80's.
  • 1ος λόγος λοιπόν για να πάμε στο μαγαζί?? --> Το πόσο γαμάτο είναι! (αποκαλύπτεται)
  • 2ος λόγος?? --> H κοπέλα. (παραμένει κρυφός)
Οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές και δεν περιορίζονται μονάχα στον ερωτικό τομέα, απλά αυτές είναι οι περιπτώσεις που συναντάμε πιο συχνά -μην κοροιδευόμαστε.. Το γεγονός ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ ( το επαναλαμβάνω) 2ος λόγος για ό,τι κάνουμε είναι και η αιτία που πολλές φορές γνωστοί μας παίρνουν ανεξήγητες-μη λογικές-gia to poytso me prwti anagnwsi αποφάσεις. Γρήγορο παράδειγμα απ την πραγματική ζωή: "Μα γιατί ρε m_ _ _ να πάρεις και εσύ αμάξι, αφού βάζουμε εμείς??" -"Έχω όρεξη να οδηγήσω" (1ος λόγος) {-"Για να δω μετά τη x_p_ _ a mou"-->2ος λόγος και η βλακεία ξεδιαλύνεται}.
Για να μην είμαστε και απόλυτοι όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ο 1ος και ο 2ος λόγος ταυτίζονται. Έκει είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Απλά.
Είμαι σίγουρος ακόμα ότι υπάρχει μια εξίσωση που εξηγεί το πως ανοίγει και κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στους δύο λόγους. Εννοώ ότι το πόσο άσχετοι ειναι μεταξύ τους οι δύο αυτοί λόγοι καθορίζεται από παράγοντες. Αλλά εγώ δεν είμαι Lance για να βρω μια τέτοια εξίσωση, οπότε μένω απλά στη παρατήρηση.
.αυτά λοιπόν
κaπ

5 comments:

mike said...

thelei kai sunexeia

panos srpk said...

Hahahaha k gamw akrivws etsi einai! M thumizeis dikes m istories p psarwna tous filous m taxa na pame kapou epeidi tha paei kapoia!
Partakides eimaste oloi mas...!

lef said...

eisai grigoro pistoli malaka.to skeftomouna xtes na to postarw alla shotguniases asxima.dn peirazei kollhte!!
well said!

Anonymous said...

maga, i fash einai ta postarei aytos pou ta skeftetai.

me to bardon kiolas

kapotas

Anonymous said...

filosofia tou kwlou


mike.