Ψάξου

Friday, July 2, 2010

13 + σήμερα

Μαβίλης Vs Μιχαλακοπούλου



(για τα βρώμικα μιλάμε έτσι??)


Παρακαλώ καταρχάς τους αναγνώστες του επόμενου 3ημέρου να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία από πάνω ακριβώς, για να δούμε και κανά αποτέλεσμα ρε παιδιά!

Και αμέσως αμέσως οι απόψεις οι δικές μου : Η φάση είναι Μαβίλης παιδιά.. Sorry. Ο τύπος δεν φοβάται να ασχοληθεί με το πραγματικό κρέας, καλαμάκι χοιρινό, και αφήνει τις εύκολες λύσεις (βλέπε κοτοπουλάκια, λουκάνικα κτλ) για τους πιτσιρικάδες . Κοτοπουλο-λουκάνικο απλά αδιάφορο κρέας. Είναι μαλακία να κρίνεται όλη σου η γεύση μόνο από τη σως (τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για το κοτόπουλο στο σουβλάκη).
Σημειώνουμε ακόμα ότι πέρα απο τις στάνταρ σως που έχουν όλοι, δεν ξεχνάει την παράδοση του καλού σουβλατζή και έχει και τη τυροσαλάτα του.
Αναγνωρίζω βέβαια οτι στη περίπτωση που τα δυο παραπάνω επιχειρήματα δεν σε αγγίζουν γιατί γουστάρεις απλά το σκηνικό κέτσαπ-μουστάρδα-σως σε διπλό βραστό, τότε κάνεις καλά που πας Μιχαλακοπούλου γιατί είναι πιο φτηνά και πιο χορταστικά. Αλλά μην ξεχνάμε και την ποιότητα ρε παιδιαααααααα!




{οι αναγνώστες του Blog έχουν 20% έπτωση και στις δύο καντίνες. Θα παραλάβετε το μυστικό κωδικό όταν στείλετε επιτέλους κανα mail. }

5 comments:

Anonymous said...

oxi apla mixalakopoulou,

MIXALAKOPOULOU!


de vazw onoma pitsirika ;)

VOURKOS said...

den vazeis onoma gt xezesai PITSIRIKA...MAVILH EINAI H FASI

VOURKOS said...

den vazeis onoma gt xezesai PITSIRIKA...MAVILH EINAI H FASI

Anonymous said...

leonidas

Anonymous said...

3 χρονια μετα, τα παίρνω όλα πίσω. μιχαλακοπούλου και οι υπόλοιποι (και εσυ παλιέ εαυτέ μου) ψοφείστε!