Ψάξου

Tuesday, November 3, 2009

Σκεψεις

Hola, πριν ξεκινήσω την σημερινη μου ιστορια θα ηθελα να ερωτησω τον πλεον συπμπλογγητη μου, τι στο διαλο εκανα λαθος ρε? ειμαι φουλ προσεκτικος :S χαχα τελοσπαντων.


λοιπον, αυτο το ποστ ισως να μοιασει λιγο στο περιεχομενο μ αυτο του λανσ,ειναι σιγουρα επιρεασμενο. Σημερα το πρωι οδηγουσα ενα οπελ μικρα με τον κουλτουριαρη ψευδο γεματο μουσια καθηγητη μου ,ειχαμε φτασει σχεδον μεχρι το σουνιο, ο ουρανος ηταν γκρι, ειχε κρυο εξω, γενικα το πρωινο ειχε μια δοση καταθλιψης.Καθως διεσχιζα ανεμελος τους δρομους χωρις ΚΑΜΙΑ σκεψη στο μυαλο μου, πλην αυτης του συμπλεκτη, ξαφνου εμφανιστηκε μια "μαυρη" θαλασσα μπροστα μου.Δε ξερω, δεν ειχα ξαναδει θαλασσα με τετιο χρωμα ή απλα ειχα συνηθησει την καλοκαιρινη, την γαλαζια που την κοιτας με μισοκλειστο ματι λογο της αντιηλιας.εφτασα να βγαινω απ τη λωριδα μου και παρολιγο να χτυπαω μια bmw. μετα το κραξιμο,το πολυ κραξιμο, οταν πλεον ειχε ηρεμησει το κλιμα στο ζεστο αμαξι, για ΚΑΠΟΙΟ λογο, συνεδεσα τη "ΖΩΗ" με την "ΟΔΗΓΗΣΗ". οπως το πρωι στο δρομο οδηγουσα, ηρεμος, συγκεντρωμενος ξαφνηκα κατι που δε περιμενα, κατι καινουριο..με ταραξε, με βγαλε απ την πορεια μου, χωρις καποιο λογο, δεν ηπηρχε λογος να με ταρακουνησει το γεγονος αυτο.θα μπορουσα να μεινω σταθερος σ αυτο που εκανα εκεινη τη στιγμη χωρις να κανω αυτο το λαθος.ετσι λοιπον και στη καθημερινη μας ζωη ενα ανουσιο γεγονος η ενα γεγονος ΓΕΜΑΤΟ ουσια, ο,τιδηποτε μπορει ετσι ΑΠΛΑ να μας βγαλει απ την πορεια μας, απ αυτο που εχουμε σκοπο να κατακτησουμε. χαζη σκεψη ισως απλα το σκεφτηκα.

jugador libo, buenas dias

3 comments:

Marilia /Μαρίλια said...

ο λιμπο δεν ειναι χαζη σκεψη .. απλα ετσι ειναι η ζωη .. ειναι μερικα καθημερινα πραγματα που σε βγαζουνε τελειως απο οσο κανεις και σου δινουν εναυσμα να σκεφτεις ή ακομα και να αλλαξεις κατι . η βροχη , μια αγενης γρια , ενα τσουρμο παιδακια που πανε στο σχολειο .. μπορουν ολα αυτα να σε προβληματισουν .. <3.. μαριλια

liak said...

φιλε λιμπο αποκλειεται σημερα το πρωι να οδηγουσες οπελ μικρα, γιατι απλα δεν υπαρχει.

p.s drive safe

Sofia Stavropoulou said...

<3