Ψάξου

Monday, November 2, 2009

Τι θα ήμασταν αν το InTernET έλεγε την αλήθεια


Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι εδώ πέρα κάνουμε σοβαρή δουλειά, δεν αστειευόμαστε. Μια μέρα θα τα καταφέρουμε και θα δουλέψουμε όλοι για τη LIFΟ. Μέχρι όμως αυτή την άγια μέρα, μέχρι τη μέρα που θα τρέχουμε σε πολυχώρους και θα αγναντέυουμε pop-art πίνακες, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό εδώ το blog.

Έκανα μια έρευνα λοιπόν. Μια έρευνα δύσκολη, που απαιτούσε κόπο, πνευματική διαύγεια, και πολλές νύχτες μελέτης και ενασχόλησης.

Τι θα ήμασταν λοιπόν αν το InteRneT έλεγε την αλήθεια; Τι θα ήμασταν, αν ήμασταν το όνομα μας + μια τελεία + το gr ή το com;

Η έρευνα μπορεί να φαίνεται χαζή, θα δείτε όμως πόσο κοντά έπεσε σε κάποιες περιπτώσεις..

Ο Libo λοιπόν θα ήτανε πάνα..(ή θα ασχολιόταν απλά με τις πάνες) και ο Mike από την άλλη θα ήταν κάτι ανάμεσα σε μια πρωτόγονη μορφή της LIFO και ενός athinorama με χαμηλό budget. Εγώ όπως φαίνεται θα ασχολιόμουν με τα γεωργικά εργαλεία (αυτό δεν ξέρω που πατάει ακριβώς), ενώ ο leo με τα φάρμακα που θα δίνει όταν θα συνειδητοποιεί ότι ο ασθενής του είναι όντως τρελός και δεν το παίζει. Tώρα για τον vlad το ξέρω ότι περιμέναμε όλοι κάτι λίγο σκληρό, λίγο με κάτι από μαύρο, με το κατιτις από αναρχία τελοσπάντων. Ντάξει, το internet παίζει σκληρά παιχνίδια και θέλει τον vlad να ασχολείται με τα νυφικά.. O hgetis θα ήταν εφημερίδα και ο lef βιταμίνες για το γυμναστήριο. Και τελευταίοι ο lance, που η μοίρα του τον ήθελε μπισκότα και ζαχαρωτά στη Αμερική, αλλά αυτός κατέληξε απλά να τα τρώει και ο koro που ο προορισμός του ήταν κάτι το απροσδιόριστα γερμανικό..

Xαζό ή όχι το post, δεν είναι και εκτός πραγματικότητας τελείως έτσι;

Venceremos amigos! καπ

2 comments:

Tomsawyercollective said...

se parakalw bgale tn eikona.Siga mn kanoume kai diafhmish sto kwlobrowser mh gamisw

hijo de puta

Tomsawyercollective said...

oxi asthn pou sou lew...


o logisths sou