Ψάξου

Wednesday, November 11, 2009

Remi Gaillard - "It's by doing anything that one becomes anybody"


Ο Remi Gaillard είναι ένας από του πιο διάσημους φαρσέρ αυτή τη στιγμή στο κόσμο του Internet. Για τη ζωή του τύπου αυτού δεν μπορεί να πει κανείς και πολλά. Γεννήθηκε στις "7 Φεβρουαρίου του 1974 στο Montepellier της Γαλλίας" (τελικά στο wikipedia μπορείς να βρεις όντως τα πάντα έτσι;) και ,όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, ξεκίνησε τις φάρσες μετά την απόλυση του από κατάστημα παπούτσιων όπου εργαζόταν. Κόντρα στη μιζέρια της εποχής λοιπόν αποφάσισε να κάνει φάρσες για να περνάει καλά τον τόοοοοοσο ελεύθερο χρόνο που πια είχε. Βρώμες τον θέλουν να χει περάσει και νύχτεσ στις φυλακή γι΄αυτά που κάνει, αλλά και να έχει πάρει κάποια χορηγία από την nike για κόλπα που κάνει με μπάλες ποδοσφαίρου.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν όταν το 2002 κατάφερε να εισβάλλει στα αποδυτήρια της Λοριάν (ομάδα της Γ' κατηγόρίας) κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας. Πανηγύρισε με τους παίκτες, πήρε μετάλιο, χαιρέτησε τον πρόεδρο Σιράκ, σήκωσε το κύπελλο. Μια χαρά δηλαδή..

Για τις φάρσες τώρα: Έχει βρει κάποιες φόρμες, θα τις έλεγα εγώ, κάποια στάνταρ θέματα τελοσπάντων, πάνω στα οποία παίζει συνεχώς. Τέτοιες φόρμες είναι τα κουστούμια, το ασανσέρ, φαρσες που γίνονται με την συνδρομή πολλών φίλων του, εισβολές σε γήπεδα-show-ή ό,τιδήποτε θα ήταν αστείο. Ντάξει, για να μην το παίζουμε και ψαγμένοι, ουσιαστικά όλες του οι φάρσες έχουν να κάνουν με ρόλους που υποδύεται και βρίσκονται εκτός κανονικότητας.


Πάρτε μια γεύση λοιπόν:






P.S. Για όλους εμάς που δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά τα γαλλίκα, η φράση που έχει στο τέλος κάθε video σημαίνει "It's by doing anything that one becomes anybody"

Venceremos amigos! Kapotas

1 comment:

Tomsawyercollective said...

na leme kai poios sou emathe tn kyrio....